airconditioning

Veelgestelde vragen

Bij airco 24/7 kunt u snel vrijblijvende offertes opvragen bij erkende en vakbekwame airco specialisten bij u in de regio. Om te verduidelijken welke service wij nu precies bieden, wat de voordelen hiervan zijn en hoe dit werkt hebben wij een lijstje met de meest gestelde vragen opgesteld.

Hoe werkt het?

Algemeen

Bij airco 24/7 vragen wij, 7 dagen in de week en altijd binnen 24 uur, de scherpste offertes op bij airconditioning bedrijven die bij u in de omgeving hun diensten aanbieden. De bedrijven die wij raadplegen zijn allemaal erkende en vakbekwame airco specialisten die zich daarvoor hebben aangemeld. Op dit moment kunnen wij snel prijzen opvragen bij 155 airco specialisten die verdeeld zijn over heel Nederland. Zo kunnen wij altijd snel prijzen opvragen bij airconditioning bedrijven die bij u in de regio actief zijn.
Om snel scherpe offertes te kunnen opvragen hebben wij van u wel de juiste informatie nodig. Wij vragen u daarom ons offerte formulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Hoeveel offertes ontvangt u

Het aantal offertes dat u krijgt toegezonden is afhankelijk van de regio waar u woont en de kenmerken van uw offerteaanvraag. Als stelregel hanteren wij:
- particuliere klanten, gemiddeld 3 offertes,
- zakelijke klanten (afhankelijk van opdracht), 2 - 6 offertes.

Waarom niet zelf offertes opvragen?

Wij zullen u nooit aanraden om zelf geen offertes op te vragen. Wij willen u juist adviseren om ook zelf offertes op te vragen. Zo krijgt u een goed beeld wat er allemaal komt kijken bij uw opdracht en kunt tegelijkertijd zelf eenvoudig vergelijken of de offertes die wij u aanleveren echt wel zo voordelig zijn.
Wij kunnen het opvragen van offertes wel voor u vergemakkelijken. Als u ons offertes laat opvragen bespaart u dat veel tijd en kan dat u ook veel geld besparen. Dat is nu eenmaal de service die wij al sinds 2001 aan onze klanten leveren.

Moet ik helemaal geen kosten betalen?

Onze service is voor u helemaal gratis en u hoeft voor onze bemiddeling dus NIETS te betalen.

Ben ik tot iets verplicht?

Nee, vrijblijvend betekent bij ons ook echt vrijblijvend, u bent dus tot niets verplicht. Wanneer u besluit om van geen van de door ons aangedragen offertes gebruik te maken, dan is dat geen probleem. Alle offertes zijn dus 100% vrijblijvend!

Door wie wordt deze gratis service betaald.

Voor u is onze service geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven die u uiteindelijk een offerte mogen sturen betalen een kleine vergoeding (enkele euros) voor het aanbrengen van de opdracht (ook wel lead genoemd). Deze kosten worden niet verrekend in de offerte maar worden afgeschreven in hun marketing budget. Door onze service kunnen bedrijven namelijk gericht een offerte uitbrengen wat hen veel nieuwe opdrachten kan opleveren.

Wordt de offerte duurder door jullie bemiddeling?

Nee zeker niet! Wanneer u ons offertes laat opvragen bent u vaak goedkoper uit dan wanneer u zelf offertes zou opvragen en dat heeft twee belangrijke redenen, nl.:
+ Wij hebben al jarenlang ervaring in het opvragen van offertes en weten inmiddels precies welke bedrijven het meest geschikt zijn voor uw opdracht en bij welke bedrijven u voordelig uit bent.
+ Onze klanten krijgen vaak extra korting. Dit omdat wij de bedrijven, die wij benaderen, regelmatig van werk voorzien en deze bedrijven ook weten dat de concurrentie hoog is.

Hoe selecteren jullie bedrijven

De bedrijven die wij een offerte laten uitbrengen selecteren wij op 4 zaken:
- Regio,
- Geschiktheid voor de opdracht,
- Prijs,
- Ervaringen van onze klanten en onze eigen ervaring.

Brengen jullie zelf ook een offerte uit

Nee. Wij zijn zelf geen airconditioning bedrijf en zullen dus ook nooit een eigen offerte uitbrengen. Wij zijn ook niet verbonden aan één of meerdere vairco specialisten. Alle erkende airco specialisten kunnen zich gratis bij ons aanmelden en voor het snel opvragen van offertes raadplegen wij de bedrijven die zich bij ons hebben aangemeld. Inmiddels kunnen wij 155 bedrijven raadplegen voor het snel opvragen van offertes.

Hoe veilig is jullie service

Het opvragen van offertes via airco247.nl is veilig en daarmee bedoelen wij dat de door u verstrekte gegevens slechts eenmalig voor het opvragen en verstrekken van de door u gevraagde offertes zullen worden gebruikt. Wij zullen uw gegevens dus NOOIT voor andere doeleinden delen of verkopen. Ook de bedrijven waar wij zaken mee doen gaan vertrouwelijk met uw informatie om (zie ook: wat gebeurt er met mijn gegevens).

Wat gebeurt er met mijn gegevens.

Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens alleen voor het opvragen en vertrekken van offertes. Wij zullen uw gegevens dus NOOIT voor andere doeleinden delen of verkopen. De aanbieders aan wie wij uw opdracht en adres gegevens verstrekken hebben zich verplicht om deze gegevens vertrouwelijk te behandelen.

Wie zijn jullie eigenlijk

airco247.nl is een onafhankelijke website die is opgericht om te bemiddelen tussen consumenten die graag snel en gratis offertes willen vergelijken en airconditioning bedrijven die graag een offerte willen kunnen uitbrengen. Inmiddels hebben wij al vele jaren (sinds 2001) ervaring in het opvragen van offertes en hebben wij al tienduizenden offertes laten uitbrengen. Voor al deze bemiddelingen geldt dat wij veel belang hechten aan onze kernwaarden te weten: Snel, Gratis, Vrijblijvend en Voordelig.


Wij hopen dat we met onze "veel gestelde vragen" uw vragen hebben kunnen beantwoorden. Mocht u een vraag hebben die wij hier nog niet hebben kunnen beantwoorden, stel uw vraag dan via ons contactformulier. Ook voor al uw vragen geldt dat wij deze 7 dagen in de week binnen 24 uur zullen beantwoorden.

Ik wil de voordeligste airco offertes ontvangen

Voordelen

Snel

Wij vragen binnen 24 uur (7 dagen in de week) offertes op bij de meest geschikte bedrijven voor uw opdracht. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw offertes.

3 offertes

U ontvangt, afhankelijk van uw regio en wensen, gemiddeld 3 voordelige offertes per email.

155 bedrijven

Vandaag kunnen wij snel offertes opvragen bij 155 airco specialisten in Nederland. Hieronder bevinden zich dus altijd bedrijven bij u in de regio.

30% korting

Als wij offertes opvragen weten bedrijven dat de concurrentie hoog is. Daarom krijgt u vaak al snel 30% korting. Dit zonder dat u hier zelf stevig voor hoeft te onderhandelen!

Klanten

 • beoordeling 9 survey

  Prima offertes, en ook prima airconditioning laten plaatsen. Vakkundig geholpen.

  Mw. Fusee, Nieuwegein

 • beoordeling 8 survey

  Zeer tevreden, uiteindelijk nog goedkoper uit dan dat ik zelf had gekeken.

  E van de Berg, Barneveld

 • beoordeling 9 survey

  Had offerte nodig voor airco kantoor aan huis. Snel goede offertes gekregen en alles prima verlopen.

  J. Klinker, Ede

 • beoordeling 8 survey

  Goed geregeld via mail, geen lastige telefoontjes gehad.

  G. van der Molen, Roermond